Amenzile au fost aplicate pentru lipsa acordurilor de functionare, a documentelor de provenienta a marfurilor, a certificatului constatator pentru punctul de lucru, a Registrului unic de control, pentru neafisarea datelor de identificare a societatii si a orarului de functionare.

"Cei care expun spre comercializare marfuri in acest Targ trebuie sa inteleaga ca nu mai toleram abateri de la desfasurarea in mod civilizat si legal a activitatilor. Constientizam ca pentru multi dintre ei aceasta reprezinta singura sursa de venit, insa, trebuie sa invete sa respecte normele de civism, cat si pe ceilalti membri ai comunitatii, deranjati de faptul ca pe perioada desfasurarii Targului, au disconfort in trafic sau achizitioneaza produse de o calitate indoielnica. Treptat, sub atenta monitorizare pe care am impus-o din partea Politiei Locale Sector 4, sunt convins ca cei care vand saptamanal in Targul Autovit vor intelege sa se alinieze standardelor impuse de legislatia in vigoare in ceea ce priveste desfasurarea unor astfel de activitati”, a declarat Daniel Baluta, primarul sectorului 4.

Targul Autovit

Citeste si:

Sursa foto: ps4.ro

Zona limitrofa Targului Autovit va intra intr-un proces de reorganizare si modernizare. Pentru degajarea trotuarului de masini expuse spre vanzare sau ale celor care viziteaza Targul si pentru a bloca parcarea pe spatiul verde, de la accesul in Spitalul „Sf. Ioan” si pana in zona podului peste Dambovita, au fost montati bolarzi de granit. Ulterior, in baza unui proiect urbanistic, aici vor fi amenajate locuri de parcare „in spic”.