Inchiriaza un tren! Cat costa si cum se procedeaza pentru a organiza in vagon cea mai tare petrecere in miscare

La Targul de Turism al Romaniei, unde CFR Calatori participa zilele acestea, este promovat si Trenul Charter, serviciul special prin care un tren poate fi inchiriat de catre clienti persoane fizice sau juridice, firme, case de productie, agentii de turism, organizatori de evenimente, tour-operatori etc. Iata conditiile de inchiriere a Trenurilor Charter.

Trenul Charter este un un tren personalizat cu rute, ore de circulatie, grad de confort, tipuri de vagoane (salon, bar bistro, restaurant, cuseta, vagon de dormit si altele), la alegerea beneficiarului, conform Adevarul Financiar.

Cat costa

„Fiecare solicitare de Tren Charter este unica, iar pretul este determinat de optiunile alese de catre cilent. De exemplu, pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucuresti Nord- Brasov si retur (in aceeasi zi), avand in compunere doua vagoane clasa 1 (salon) si un vagon restaurant, tariful de transport porneste de la 25 de euro/trenkm“, precizeaza CFR Calatori, intr-un comunicat.
Desfasurarea unor evenimente intr-un tren in miscare poate conferi originalitate si succes multor tipuri de actiuni: conferinte de presa, filmari, team building-uri, lansari de produs, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur si simplu, un pachet turistic „altfel“.
Cum se procedeaza
Primul pas este completarea formularului „cerere de transport“, in care sa precizati datele/informatiile privind transportul.

Ce puteti obtine

– rute si ore de circulatie;
– confort si conditii exceptionale;
– posibilitatea de a lua masa in tren, beneficiind de serviciile in vagon bar bistro sau restaurant in timpul calatoriei;
– adaptarea compunerii trenului la numarul de turisti, trenurile putand fi formate din vagoane clasa I sau a II-a, vagoane de dormit, cuseta, restaurant si/sau vagoane bar-bistro.

Cititi articolul integral pe Adevarul Financiar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri