Renault Commercial Roumanie anunta ca 2.018 vehicule Renault si 3.082 de masini Renault Captur ar putea avea probleme cu franele si face o rechemare in service.

"Renault a identificat o posibila deteriorare a conductei flexibile de frana fata ce poate conduce la diminuarea eficacitatii sistemului de franare al vehiculului", se arata in anuntul companiei.

Durata actiunii este de 20 de minute in cazul unei verificari simple si de 2 ore pentru inlocuirea pieselor. Scopul actiunii este verificarea pozitionarii pasajelor de roata fata si inlocuirea conductelor flexibile de frana si a pasajelor de roata in caz de pozitionare incorecta.

In 2014, Renault a mai facut rechemari pentru 1.750 de Renault Clio IV comercializate in Romania pentru o posibila deteriorare a conductei flexibile de frana fata si/sau pierderea functionalitatii pistonului cilindrului de frana spate.

Pentru Renault Clio IV a mai fost anuntat un recall recent intrucat exista posibilitatea ca unul sau mai multe suruburi de fixare a rotilor vehiculului sa nu fie stranse corect.

Citeste si:
Renault face recall-uri in Romania. Masinile pot ramane fara roti
Renault face rechemari pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Dacia Duster, in editie limitata la 100 de unitati
Setari Cookie-uri