Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti va avea incepand din 15 iunie taxiuri autorizate cu tarife de maximum 1,40 lei/km, fara comanda prealabila, care vor astepta in statia taxi amplasata la iesirea din terminal si vor prelua pasagerii in ordinea sosirii.

Clientii care vor dori sa comande taxi de la o anume companie vor avea la dispozitie in continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum si taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile in continuare la parter, in fata terminalului Sosiri.

Fiecare dintre statiile taxi – pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comanda si pentru celelalte taxiuri – vor fi clar semnalizate.

In prezent sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar numarul maxim de comenzi intr-o zi aglomerata sunt de 1.000 de solicitari.

Sursa foto: Bauer Alexander / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri