Prima manifestatie care a fost avizata de Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti este cea a „normalitatii” organizata de Partidul Noua Dreapta cu incepere de la ora 12.00.

Potrivit unui comunicat al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, participantii se vor putea strange incepand cu ora 11.30 in zona special delimitata din parcarea supraterana din Piata Victoriei. La ora 12.00, manifestantii vor incepe marsul pe traseul Piata Natiunilor Unite - Dealul Mitropoliei. Manifestatia este programata sa se incheie la ora 15.30 dupa ce vor fi sustinute mai multe discursuri la baza Dealului Mitropoliei.

Paridul Noua Dreapta, cel care a organizat manifestatia anunta, pe pagina oficiala de web, ca marsul este „pentru familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie. Participand la acest mars va implicati activ in afirmarea valorilor traditionale si crestine ale poporului nostru”.

Citeste si:

Urmatorul mars care a fost avizat de Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti este cel al „diversitatii” organizat de asociatia Accept cu incepere de la ora 15.30.

Participantii la marsul dedicat drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuali si transexuali (LGBT) se vor putea intalni la intrarea pe soseaua Kiseleff dinspre Piata Arcului de Triumf incepand cu ora 15.30. Manifestatiile sunt programate sa inceapa de la ora 16.30, iar de la ora 17.00, participantii vor marsalui pe soseaua Kiseleff pana in apropiere de Piata Victoriei.

„Alatura-te sutelor de oameni care ies an de an in strada sa ceara drepturi egale si vizibilitate pentru comunitatea LGBT! Te asteptam sambata, 25 iunie, ora 15:30, la Arcul de Triumf”, este indemnul organizatorilor marsului diversitatii.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com