Citroen a prezentat cea de-a treia generatie C3, model de volum al marcii franceze, care va ajunge in showroom-uri in primavara 2017.

Motorizarile Citroen C3 anuntate sunt 1 litru benzina cu 3 cilindri de 68 CP, 1,2 litri benzina 82 CP sau 110 CP. Variantele diesel vor avea 75 CP si 100 CP si vor dispune de tehnologia Start-Stop. Transmisiile vor fi manuale sau automate cu 6 trepte.

Modelul de 3,99 metri lungime este unul dintre cele mai vandute modele ale marcii franceze, unul din cinci autoturisme fiind C3.

Citoren C3

Citroen C3 vine in premiera mondiala cu sistemul CitroënConnectedCam, o camera HD integrata care permite distribuirea directa a fotografiilor si a videoclipurile realizate in timpul calatoriei.

Citeste si:
TOP 10 cele mai vândute mașini noi în Europa. VW Golf pierde locul I
TOP 10 cele mai vândute...

Alte sisteme de care dispune Citroen C3 sunt monitorizarea unghiului mort sau a benzii de rulare, camera de marsarier. Pentru o nuanta de exterior bi-ton, exista posibilitatea de a alege una dintre cele trei culori de plafon, pe langa designul proiectoarelor de ceata, a oglinzilor laterale, a conturului lunetei si a Airbump-urilor.

Alte dotari sunt navigatia conectata 3D cu recunoastere vocala, camera video marsarier, functia de avertizare la parasirea benzii de circulatie si supravegherea unghiului mort. Modelul Citroen C3 a fost comercializat in peste 3,6 milioane de exemplare in 14 ani, de cand a iesit pe portile uzinei.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri