Ministerul Transporturilor: Va incepe constructia unui al doilea ecoduct pe Autostrada Lugoj-Deva

Ministerul Transporturilor informeaza ca a autorizat construirea ecoductului km 57+710 pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva - sectorul A, valoarea totala a lucrarilor autorizate fiind de peste 17,5 milioane de lei, fara TVA.

Acesta este cel de-al doilea tunel verde - denumit tehnic ecoduct de tip „green bridge” - care primeste autorizatia de construire si contine doua pasaje, doua tuneluri si trei viaducte prin intermediul carora va fi permisa trecerea faunei de pe o parte pe alta a autostrazii .

Constructia ecoductului este amplasata in interiorul ariei protejate Podisul Lipovei – Poiana Rusca, judetul Hunedoara – pe teritoriul administrativ al comunei Lapugiu de Jos, scrie News.ro.

Pe langa realizarea ecoductului, proiectul prevede si executarea de lucrari la structura rutiera si terasamentele aferente, mutari si protejari ale instalatiilor, precum si lucrari de siguranta a circulatiei si de protejare a mediului. Valoarea totala a lucrarilor autorizate este de 17,5 milioane de lei, fara TVA.

Citeste si:
Ministrul Mediului, despre cei care hrănesc urșii: Au IQ-ul zero
Ministrul Mediului, despre...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri