Povestea romancei care l-a infruntat pe fondatorul Tesla. A demascat problemele de calitate ale componentelor Model S, dar a fost fortata sa-si dea demisia

Cristina Balan, un inginer de proiectare din Romania, a avut curajul de a semnala calitatea in scadere a componentelor folosite de gigantul Tesla pentru autoturismele Model S si a ajuns sa fie fortata sa-si dea demisia de Elon Musk, fondatorul producatorului auto, conform Adevarul Financiar.

Inginerul roman Cristina Balan, cu o experienta impresionanta in proiectare auto, a semnalat problema calitatii pentru autoturismele Tesla Model S, in timp ce lucra la gigantul american, dar a ajuns sa fie fortata sa renunte la locul de munca chiar de catre celebrul Elon Musk, fondatorul producatorului auto.

Numele romancei a aparut intr-un articol din editia de marti a „Wall Street Journal“, in care se arata ca, de-a lungul anilor, miliardarul Elon Musk a anuntat tinte ambitioase pentru Tesla Motors, insa de cele mai multe ori acestea nu au fost atinse. Publicatia aminteste ca, potrivit legilor din SUA, daca anunti anumite tinte pe care stii ca nu le poti atinge, esti pasibil de pedeapsa.

Inginerul roman Cristina Balan, care a fost angajata a gigantului auto in perioada 2010-2014, a declarat pentru „Wall Street Journal“ ca problemele de calitate au inceput sa fie tot mai mari odata cu consolidarea productiei pentru Model S. La inceputul lui 2014, ea a vazut aliniate masini pentru asamblare care aveau probleme la plafonul interior, acestea prezentau rosturi tot mai mari.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: XXLPhoto / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri