BMW a anuntat ca va lansa, in premiera mondiala, odata cu debutul noului Seria 5, functia "Remote View 3D", care le va da proprietarilor posibilitatea de a vedea in timp real ce se intampla in jurul masinii folosind un smarthpone.

"Poti stii mereu ce se intampla in jurul automobilului tau - cu functia "Remote View 3D" din aplicatia BMW Connected. Va debuta in curand pe noul BMW Seria 5", spune BMW intr-un comunicat.

Remote View 3D foloseste cele patru camere pentru parcare, amplasate sub oglinzile exterioare, deasupra numarului spate si in grila fata, pentru a reda o imagine in timp real cu masina.

Productia noului BMW Seria 5 (G30) va incepe in Octombrie. Noul model ar putea avea o parte dintre tehnologiile Seria 7, cum ar fi sistemul wireless pentru incarcarea dispozitivelor mobile, condus semi-autonom, controlul prin gesturi, incarcare plug-in.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri