Un site auto incepe sa ofere informatii despre kilometrii masinilor second-hand

Pe site-ul InspectorAuto.ro pot fi verificati online kilometrii masinilor second-hand prin intermediul informatiilor din mai multe baze de date, kilometri fiind consemnati in diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc.

”Mereu am militat pentru o piata auto a masinilor rulate mai transparenta si mai onesta, iar acum putem oferi informatii despre istoricul kilometrajului masinilor rulate. Este o informatie pretioasa care ii poate ajuta pe clienti sa isi dea seama daca autovehiculul respectiv are kilometrii dati inapoi sau nu”, a declarat Mihai Cune, fondator si director general al InspectorAuto.ro.

Baza de date cu istoricul de kilometri al masinilor include peste sase milioane de autoturisme, cu istoric de kilometri incepand din 2007 incoace si provenite din tari precum Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia.

Oamenii pot afla, inainte sa plateasca, ce informatii sunt disponibile despre o anumita masina. Apoi decid daca merg mai departe si cumpara unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.

De asemenea, in demersurile lor de a-si cumpara cumpara o masina second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidulpractic de verificare a masinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro in primul trimestru din 2016.

Citeste si:
Romanii au verificat mai multe masini pentru daune in 2019
Romanii au verificat mai...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Site-ul InspectorAuto.ro asigura interogarea seriei de sasiu si aflarea de informatii despre istoricul de incidente al autovehiculelor, istoricul privind furtul si istoricul privind kilometri. Totodata ofera clientilor posibilitatea sa-si rezerve online, direct pe InspectorAuto.ro, un inspector care sa-i insoteasca la vizionarea masinii, in vederea verificarii ei la fata locului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri