Doua pasaje care traverseaza centura orasului Oradea vor fi finalizate in luna septembrie, cu doua luni inainte de termen, anunta Ministerul Transporturilor, scrie News.ro.

Cele doua pasaje, Ciheiului si Nojoridului, sunt importante pentru fluidizarea traficului in zona orasului Oradea si pentru reducerea numarului de accidente. Pasajul Nojoridului are un stadiu de executie de 99%, iar in acest moment se realizeaza marcajele rutiere pe intreaga lungime de 630 metri. Traficul pe acest pasaj va fi deschis luna aceasta, inaintea termenului initial, stabilit in noiembrie 2016.

Proiectele tehnice ale celor doua pasaje au fost elaborate de primaria Oradea si transmise ulterior catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru efectuarea licitatiilor de executie a lucrarilor.

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, impreuna cu directorul CNADNR, Catalin Homor, au vizitat sambata santierele pasajelor supraterane peste drumul de centura al municipiului Oradea.

Ministrul a vizitat si santierul de pe Drumul National 76 (DN76), Deva – Oradea, pentru a verifica stadiul lucrarilor, care se afla deja in mare intarziere.

Reabilitarea DN 76 a inceput inca din 2009. Dupa mari intarzieri care au impus numeroase discutii intre Compania de drumuri si fiecare antreprenor in parte, firmele au reluat activitatea din santiere in luna iunie a acestui an.

Buse s-a declarat, in luna iulie, nemultumit de ritmul cu care se desfasoara lucrarile pe DN76. Singurul lot unde lucrarile sunt in grafic este lotul 2, Brad– Ionesti, pe toate celelalte patru loturi lucrarile fiind in intarziere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri