Mercedes-Benz vrea sa lanseze noua masini electrice pentru a concura cu Tesla

Daimler are in plan sa lanseze intre sase si noua masini electrice Mercedes-Benz pana in 2024 pentru a concura cu Tesla.

Prima dintre aceste masini va fi dezvaluita la Salonul Auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie, la doar doua luni de la anuntul Mercedes-Benz ca va accelera dezvoltarea de masini electrice premium.

Unul dintre modelele electrice la care lucreaza Mercedes-Benz este un SUV hybrid plug-in cu motor pe hidrogen, care va putea rula 50 km pe bateriile reincarcate la priza.

Cu sediul in California, Tesla vinde in prezent sedanul Model S si crossover-ul Model X, doua dintre cele mai rapide masini din lume, care pot calatorii peste 330 km cu o singura reincarcare si pot primi update-uri de software in timp ce masina este folosita, fara a fi nevoie sa mergi la service.

Incepand din 2017 Tesla pregateste lansarea a doua modele noi, Model 3, un vehicul de buget, si Model Y, un SUV mai mic pe aceeasi platforma. Dupa acestea vor urma un pick-up electric si un camion, scrie ibtimes.co.uk.

Citeste si:
Volvo şi Daimler vor să producă şi să vândă pile de combustie
Volvo şi Daimler vor să...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri