Au fost facute lucrari pe sectorul cuprins intre km 60+500 – km 60+600.

"In urma vizualizarii si analizarii calitatii lucrarilor care a facut obiectul contractului „Servicii de proiectare constand in intocmirea PT+DDE si Asistenta Tehnica pentru zona cuprinsa intre km 60+500 si 60+700 si pentru remedierea degradarilor constatate in vederea redeschiderii traficului rutier la obiectul de investitii Autostrada Orastie – Sibiu Lotul 3”, Comisia a constatat ca sunt indeplinite conditiile necesare deschiderii traficului rutier in deplina siguranta", anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Au fost verificate testele efectuate de catre CESTRIN cu echipamente specializate privind capacitatea portanta, rugozitatea si planeitatea sectorului de autostrada Cunta – Saliste. La fazele determinante pe timpul executiei lucrarilor de remedire a participat si Inspectoratul de Stat in Constructii, conform legislatiei in vigoare.

De asemenea, avand in vedere problemele identificate in executia acestui lot de catre antreprenorul cu care a fost reziliat contractul, Compania a decis expertizarea intregului lot III, Orastie – Sibiu. In prezent procedura de achizitie a expertizei este in desfasurare.