Constructorii auto, in general, nu doresc sa discute foarte mult despre proiectele viitoare decat atunci cand au si certitudini despre producerea lor. Dar atunci cand viitorul model este unul de lux, este o cu totul alta discutie. Mercedes-Benz a lasat sa se inteleaga ca un SUV de lux Maybach se afla in aceste momentele in planurile lor, conform Cars.ro

Matthias Luhr, Directorul de Vanzari la nivel mondial al Mercedes-Benz, a explicat intr-un interviu acordat unei publicatii din strainatate, ca “sunt in continuare in cautare de noi optiuni”, iar un SUV Maybach se afla pe listele lor. Aceasta stire este una care ne starneste interesul noua, iubitorilor de masini, mai ales ca viitorul SUV al germanilor se va alatura in cursa pentru castigarea simpatiei posibililor clienti langa modele extrem de competitive, cum este cel al Rolls-Royce, Bentley sau chiar Lamborghini.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri