Ford a realizat in incinta fabricii de la Craiova un video Gymkhana

Ford a pregatit pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, dar si aniversarea a 40 de ani de existenta a fabricii din Craiova un video Gymkhana, eveniment cronometrat cu obstacole in incinta uzinei.

Pilotul Simone Tempestini, campion mondial JWRC si dublu campion national de raliuri, a atins o viteza de aproape 190 km/h pe aleile din curtea fabricii Ford Craiova.

Fabrica de la Craiova are o capacitate care poate ajunge la 300.000 de masini pe an si 350.000 de motoare. Constructorul american Ford a lansat in productie in anul 2012 modelul Ford B-Max, iar anul viitor va fabrica si SUV-ul Ford EcoSport.

Ford a deschis Compania Nationala de Vanzari din Romania in august 2010, la doi ani dupa ce a preluat fabrica din Craiova unde compania a investit pana in prezent peste un miliard de euro in productia de vehicule si motoare. In anul 2014, Ford a inregistrat o crestere record a vanzarilor in Romania de 41,57% comparativ cu anul anterior si o cota de piata de 8,21%, rezultate care au plasat compania pe locul 3 in topul celor mai bine vandute marci auto din tara noastra.

Citeste si:
Ford lansează cea mai puternică mașină de serie fabricată în România
Ford lansează cea mai...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri