Daimler planuieste lansarea a 10 masini electrice pana in 2025

Producatorul de masini de lux Daimler a dezvaluit astazi ca planuieste sa investeasca in autovehiculele electrice, in viitorul apropiat. Desi lansat recent, brandul EQ de la Mercedes-Benz are planuri marete, iar acum, odata cu investitia anuntata, se pare ca vor fi puse in practica, conform Cars.ro.

Suma de 10 miliarde de euro va fi repartizata pentru a realiza un numar de 10 modele electrice pana in 2025. Firmele germane investesc masiv in masinile electrice, care acum ceva timp erau evitate din cauza costurilor mari si din cauza domeniului destul de limitat. Acum insa, modelele electrice beneficiaza de progrese importante iar noile tehnologii ale bateriilor sunt cu adevarat o descoperire insemnata, mai ales in lupta pentru apararea mediului inconjurator.

Tehnologiile avanseaza in Germania pentru a creste raza de actiune a unei masini electrice cu pana la 50%, de investitii serioase bucurandu-se, pe langa cei de la Daimler, si cei de la Volkswagen, dar si furnizori precum Bosch si Continetal.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Citeste si:
China a produs baterii pentru mașini electrice cu încărcare în 5...
China a produs baterii pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri