Posesorii de masini care locuiesc in Sectorul 6 al Capitalei isi vor putea lasa autoturismele pe timpul noptii in parcarile mall-urilor, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La randul sau, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a spus ca la Paris nimeni nu isi lasa masina in mijlocul intersectiei, pentru ca ar fi ridicata imediat, si a fost de parere ca asa ar trebui sa se intample si in Romania.

"In aceasta dimineata (luni, n.r.) am avut un comandament la nivel de sector, la care am invitat toti reprezentantii hypermarketurilor de sector, in special ai mall-urilor, acolo unde exista parcari acoperite si am ajuns la o intelegere cu ei, in sensul de a permite, pe timp de noapte, accesul persoanelor care locuiesc in proximitatea acestor mall-uri, sa parcheze masinile in spatiile respective, degajand, astfel, bulevardele, strazile principale, pentru a putea o interventie mult mai eficienta pe zona de deszapezire", a declarat Gabriel Mutu, conform News.ro.

La randul sau, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a dat exemplu capitala Frantei, unde "nu isi permite nimeni sa isi lase masina pe strada". "Nu vom avea disciplina in acest oras fara anumite masuri de interventie rapida. La Paris nu isi permite nimeni sa isi lase masina pe strada. Am auzit de multe ori spunandu-se «Dar daca nu am unde sa parchez?». Nici in Paris nu ai unde sa parchezi. Dar nu lasa masina in mijlocul intersectiei. Nu ramane acolo nici cinci minute, ti-o salta direct. Asa ar trebui sa se intample si in Romania", a spus Negoita.

Sursa foto: Shutterstock/4045

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri