Cosmin este Membru Senior al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si are licenta de expert contabil eliberata de Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante.

In actuala pozitie, Cosmin Samoila va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO si fostul CFO al New Kopel Group.

La inceputul anului, New Kopel Group a anuntat o investitie de peste 20 de milioane de euro in toate diviziile sale precum si intentia de a cumpara peste 1.500 de masini noi in 2017. Unul dintre obiectivele cheie vizeaza intensificarea activitatii de leasing operational si de rent a car cu pana la 20%.

De asemenea, intentia Grupului este de a mentine atentia acordata clientilor prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilitatii si prin oferirea de solutii customizate, de cea mai buna calitate. New Kopel Group si-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajati prin oferirea unei platforme potrivite cresterii si dezvoltarii lor profesionale.

In prezent, aproximativ 80% dintre clientii nostri acceseaza 4 sau 5 servicii simultan. De asemenea, datorita sinergiei Grupului si pentru ca dispunem de serviciile de rent-a-car si de leasing operational, din 2015, ne-am indreptat atentia spre IMM-uri si spre companiile de tip Start Up.