New Kopel Group are un nou CFO incepand din martie, pe Cosmin Samoila, care are o experienta de peste 11 ani in zona financiara, atat ca Senior Auditor in Ernst&Young Romania, departamentul de audit, cat si in cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde, in calitate de Conducator al Departamentului Controlling, a coordonat toate aspectele financiare ale operatiunilor din Romania si din sud-estul Europei.

Cosmin este Membru Senior al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si are licenta de expert contabil eliberata de Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante.

In actuala pozitie, Cosmin Samoila va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO si fostul CFO al New Kopel Group.

La inceputul anului, New Kopel Group a anuntat o investitie de peste 20 de milioane de euro in toate diviziile sale precum si intentia de a cumpara peste 1.500 de masini noi in 2017. Unul dintre obiectivele cheie vizeaza intensificarea activitatii de leasing operational si de rent a car cu pana la 20%.

De asemenea, intentia Grupului este de a mentine atentia acordata clientilor prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilitatii si prin oferirea de solutii customizate, de cea mai buna calitate. New Kopel Group si-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajati prin oferirea unei platforme potrivite cresterii si dezvoltarii lor profesionale.

In prezent, aproximativ 80% dintre clientii nostri acceseaza 4 sau 5 servicii simultan. De asemenea, datorita sinergiei Grupului si pentru ca dispunem de serviciile de rent-a-car si de leasing operational, din 2015, ne-am indreptat atentia spre IMM-uri si spre companiile de tip Start Up.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri