Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca incepand cu luna iunie se vor implementa benzi unice pentru RATB.

Gabriela Firea i-a anuntat pe bucuresteni ca din luna iunie mijloacele de transport in comun vor circula pe benzi unice. Proiectul va demara in doua etape.

"Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. In prima parte a lunii iunie va demara pilotul in zona : Soseaua Bucuresti Ploiesti de la intersectia cu str. Elena Vacarescu - Piata Presei Libere - B-dul Kiseleff - Maresal Prezan - Calea Dorobantilor (intre Piata Dorobantilor si Piata Lahovary) - George Enescu - Magheru - Piata Romana", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

In a doua jumatate a lunii iunie, Primaria Capitalei va institui cale unica si pe linia tramvaiului 21.

"In partea a doua a lunii iunie, vom inaugura si proiectul pentru fluidizarea traficului in zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejata de gard, ca linia 41, pentru ca masinile mici sa nu mai intre pe linia de tramvai, blocand circulatia. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf.Gheorghe - calea Mosilor - Obor -sos. Colentina - Terminal Colentina", a adaugat primarul Capitalei.

Citeste si:
Firea, un an de mandat in fruntea Capitalei: ce a promis si ce a facut
Gabriela Firea, la un an de...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Primaria Bucuresti, ajutor financiar de 153 de milioane de euro