Traficul rutier a fos redeschis pe Transfagarasan (DN 7C), intre Balea Lac si Balea Cascada, pentru toate categoriile de autovehicule.

Luni, ca urmare a vizibilitatii foarte reduse provocata de viscol si de ceata, circulatia rutiera a fost inchisa pe segmentul de drum mentionat anterior.

Pe perioada noptii circulatia rutiera este inchisa pentru toate categoriile de autovehicule intre Piscul Negru si Balea Cascada.

Transfagarasanul a fost construit in urma cu peste 40 de ani, ca sa treaca peste zona de creasta a Masivului Fagaras, cel mai inalt lant muntos din Romania. Soseaua are 92 de kilometri lungime, pe traseu fiind construite zeci de poduri si viaducte, dar si cel mai lung tunel din Romania, la Balea Lac, de 887 de metri.

Citeste si:
Marti si miercuri, trafic rutier inchis intermitent pe Transfagarasan
Marti si miercuri, trafic...

Sursa foto: Shutterstock/Boerescu

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri