Aglomeratie pe Drumul National 7 C – Transfagarasan, unde, sambata, traficul se desfasoara in coloana pe ambele sensuri, intre Balea Lac si Balea Cascada. Temperaturile sunt negative, iar stratul de zapada depaseste douazeci de centimetri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, sambata, circulatia rutiera pe DN 7C (Transfagarasan), se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare deautovehicule, potrivit News.ro. ”Pe sectorul cuprins intre km 116+808 (Balea Lac) si km 130+000 (Balea Cascada), se circula in coloana in ambele sensuri”, anunta Infotrafic.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti in locurile unde sunt formate coloane de autovehicule, pentru a preveni producera unor accidente rutier nedorite precum si pentru a fluidiza traficul.

Soferii prinsi in zona se plang ca nu se inainteaza aproape deloc si se formeaza blocaje, mai ales din cauza masinilor parcate pe carosabil. Potrivit meteorologilor, la Balea Lac se inregistreaza minus 1,3 grade Celsius, cerul este acoperit, iar stratul de zapada depaseste 20 de centimetri.

Sursa foto: Amy Johansson / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri