Skoda Karoq costa in Romania de la 19.860 euro cu TVA

SUV-ul de dimensiuni mici Skoda Karoq este disponibil in Romania cu cinci variante de motorizari, cu puteri intre 115 CP si 150 CP, dintre care patru sunt noi. Pretul de pornire este de 19.860 euro cu TVA inclus, fiind cu 1.000 de euro mai mic decat cel al SUV-ului Skoda Kodiaq.

Noul SUV ofera spatiu exceptional, cele mai noi sisteme de asistenta, faruri full-LED si servicii Skoda Connect. Designul emotional si dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizeaza limbajul de design al noului SUV. Totodata, exteriorul expresiv si plin de forta este creat pentru cei in cautare de experiente autentice in natura, dar si pentru firile urbane in cautare de inspiratie si experiente remarcabile.

Skoda Karoq are 4.382 mm lungime, latime de 1.841 mm si inaltime de 1.603 mm, cu spatiul pentru genunchi de 69 mm si portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate in pozitie normala. In plus, la bord pot fi gasite numeroase dotari inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permitand ca acest SUV sa devina un van cu capacitatea maxima de incarcare de 1.810 l.

Skoda Karoq

Karoq vine cu hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile Skoda Connect, impartite in serviciile Infotainment online, pentru informare si navigatie, si Care Connect, pentru asistenta in caz de avarii sau urgente, cu optionale precum Butonul Emergency Call, precum si platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligenta a masinii cu smartphone-ul la un nou nivel. Modelul vine cu 20 de dotari „Simply Clever” disponibile.

Citeste si:
Skoda a lansat noul model Karoq in Romania
Skoda a lansat noul model...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri