Producătorul auto ceh Skoda a lansat versiunea facelift SUV-ului din gama sa medie, Karoq. Acesta beneficiază de 5 motorizări, 2 diesel și 3 pe benzină, însă niciuna cu propulsei hibridă sau electrică.

Cinci motoare EVO eficiente, cu puteri între 110 CP și 140 kW 190 CP. Skoda Karoq facelift poate fi dotată cu unul dintre cele cinci motoare eficiente din cea mai nouă generație EVO a Grupului Volkswagen. Motorul 2,0 TSI de 190 CP este rezervat variantei Sportline și este combinat întotdeauna cu tracțiunea integrală ce face parte din dotarea standard. Tracțiunea integrală poate fi comandată ca dotare opțională pentru motorul 2,0 TDI de 110 kW 150 CP.

Karoq facelift - dimensiuni

Karoq facelift este disponibilă în versiunile de echipare Active, Ambition și Style, la care se adaugă și varianta Sportline. Noul SUV are o lungime de 4.390 mm și lățimea de 1.841 mm. Înălțimea modelelor cu tracțiune față este 1.603 mm și ampatamentul de 2.638 mm. Automobilele Karoq cu tracțiune integrală au înălțimea de 1.608 mm și ampatamentul de 2.630 mm. Volumul portbagajului standard este de 521 l și crește la 1.630 l cu scaunele din spate rabatate. Cu scaunele VarioFlex opționale, portbagajul are un volum de 588 l și respectiv 1.605 l, cu scaunele rabatate. Capacitatea crește la 1.810 l când scaunele din spate sunt demontate.

Luminile de zi sunt divizate în două componente. Acesta este primul model ce poate fi echipat cu farurile Matrix full-LED, la care cele două module LED, câte unul pentru luminile de drum și unul pentru luminile de întâlnire, sunt aranjate unul deasupra celuilalt.

Iar pentru liniile de echipare Ambition și Style, clienții au acum la dispoziție o gamă mai bogată de culori și materiale. De asemenea, scaunul pasagerului din față este oferit acum cu funcție de memorie și cu ajustări electrice.

Gama de motorizări. Date tehnice

Motor

Cilindri

Putere

Transmisie

Cuplu max.

[Nm]*

[kW]

[CP]

1,0 TSI EVO

3

81

110

manuală cu 6 trepte

200

1,5 TSI EVO

4

110

150

manuală cu 6 trepte

250

DSG cu 7 trepte

2,0 TSI EVO

4

140

190

DSG cu 7 trepte 4x4

320

2,0 TDI EVO

4

85

116

manuală cu 6 trepte

300

DSG cu 7 trepte

250

2,0 TDI EVO

4

110

150

manuală cu 6 trepte

340

DSG cu 7 trepte 4x4

360

*Date preliminare

SUV-ul va fi digitalizat integral pe parcursul acestui an, din momentul în care va fi oferit exclusiv cu panoul de instrumente digital. Acest panou se numește Virtual Cockpit și are ecran de 8 inci ca dotare standard. Ecranul mai mare de 10,25 inci este oferit ca dotare opțională. Datorită eSIM-ului integrat, SUV-ul este mereu on-line, ceea ce îi dă acces la o gamă largă de servicii on-line mobile Skoda Connect. Aplicațiile de infotainment pun la dispoziție previziuni meteo și cele mai noi știri, inclusiv posibilitatea de a gestiona calendarul utilizatorului.

Modelul cehilor are acum și mai multe sisteme de siguranță și asistență optimizate și până la 9 airbag-uri. Travel Assist include șapte sisteme de asistență, inclusiv tempomatul predictiv, sistemul Lane Assist adaptiv și versiunea optimizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație. Sistemul opțional Crew Protect Assist reacționează în situații de risc iminent de coliziune, pentru a ajuta la prevenirea unui eventual accident, respectiv la reducerea gravității impactului.

Peste un milion de modele Karoq au fost produse până acum

De la lansarea pe piață a modelului Karoq în 2017 și până acum au fost produse deja peste o jumătate de milion de exemplare Karoq.

Este SUV-ul cu cele mai mari vânzări din gama Skoda și s-a situat în anul 2020 pe locul 2 în topul livrărilor mărcii.

Sursa foto: Skoda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri