Volkswagen lanseaza cele mai noi trei modele, Arteon, Tiguan Allspace si Polo, sub forma unei caravane care va traversa sase orase din Romania intre 16 noiembrie si 13 decembrie 2017.

Volkswagen Arteon

Coupe-ul cu patru usi Volkswagen Arteon este disponibil in Romania cu trei motorizari diesel (150 CP, 190 CP, 240 CP), tractiune fata sau integrala, la un pret intre 34.800 euro cu TVA si 44.400 euro cu TVA.

Volkswagen Tiguan Allspace

Tiguan Allspace este noua versiune cu 7 locuri a modelului Tiguan, fiind o diferenta de pret de 5.000 euro intre cele doua, deci pretul de pornire este de 26.000 euro cu TVA. Sunt disponibile trei motorizari diesel de 2 litri, la fel ca si pe Arteon, cu tractiune fata sau integrala. Propulsorul pe benzina este 1,4 litri turbo 150 CP.

Citeste si:
Probleme cu automobile Golf 8: Volkswagen a oprit livrările
Volkswagen a oprit livrările...

Volkswagen Polo

Polo a devenit mai mare si mai frumos. Acum arata ca un Golf7. Noul Polo costa intre 13.000 si 16.800 euro cu TVA. Motorizarile sunt 1 litru benzina de 75 CP si 95 CP.

Caravana Volkswagen Brand Days va debuta pe 16 noiembrie in parcarile exterioare ale centrelor comerciale Promenada si Baneasa Shopping City din Bucuresti, unde, timp de sapte zile, vizitatorii standului special amenajat vor putea sa se inscrie si sa testeze cele mai noi autovehicule ale brandului german.

“Am ales o abordare directa, deschisa catre oameni, atunci cand vorbim de interactiunea cu brandul Volkswagen. Volkswagen Brand Days doreste sa ofere o experienta inedita publicului larg. Autovehiculele folosite in campanie sunt cele mai noi modele Volkswagen si ne bucuram ca putem sa le aducem mai aproape de persoanele interesate, in sase orase din Romania” a declarat Bogdan Florea – brand manager Volkswagen.

Citeste si:
Ai rulota? Vezi 10 locuri de mers in vacanta
Ai rulota? Vezi 10 locuri de...

Volkswagen Brand Days are loc in Timisoara intre 24 si 28 noiembrie, in Iasi intre 24 si 29 noiembrie, in Cluj-Napoca intre 2 si 6 Decembrie, in Bacau intre 4 si 6 Decembrie si in Brasov intre 8 si 13 decembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Ce limuzine scumpe preferă românii bogați
Setari Cookie-uri