Nokian Heavy Tyres, parte a grupului Nokian Tyres, isi mareste capacitatea de productie cu 50% prin investitii totale de aproximativ 70 milioane de euro in fabrica sa din orasul finlandez Nokia, investitii care vor fi realizate pe parcursul urmatorilor trei ani.

Odata cu cresterea capacitatii de productie, vor fi angajate aproximativ 50 de persoane noi pentru producerea anvelopelor heavy tyres.

„Piata internationala a anvelopelor heavy tyres a evoluat pozitiv, iar vanzarile noastre au crescut. De asemenea, dorim sa sustinem dezvoltarea clientilor nostri prin marirea capacitatii noastre de productie in fabrica din Nokia, Finlanda. Orasul finlandez Nokia este alegerea fireasca pentru locatia fabricii, datorita personalului calificat si capabilitatilor de a realiza produse de inalta calitate in unitatea modernizata, ” afirma Manu Salmi, vicepresedinte al unitatii Nokian Heavy Tyres.

Obiectivul consta in cresterea capacitatii maxime de productie a anvelopelor heavy tyres de la aproximativ 20 milioane kg la 32 milioane kg.

Nokian Heavy Tyres a semnat, de asemenea, un acord cu sindicatul local pentru a creste competitivitatea prin flexibilitate. Acest acord motiveaza personalul sa isi dezvolte abilitati multiple. Acordul va fi in vigoare pana la finalul anului 2020.

Dezvoltarea produselor Nokian Heavy Tyres se bazeaza pe cei 80 de ani de expertiza in domeniul anvelopelor de iarna si pe intelegerea profunda a conditiilor meteorologice extreme.

Nokian Heavy Tyres este liderul global de piata in anvelope forestiere, iar experienta sa in conditiile meteorologice specifice schimbarilor de anotimpuri, in mediul sever specific tinuturilor nordice, cat si eforturile sale pe termen lung de dezvoltare a produselor concentrandu-se pe selectia atenta a componentelor, au pozitionat Nokian Heavy Tyres printre liderii globali in productia de anvelope speciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri