Nokian Tyres creste capacitatea de productie a anvelopelor pentru autovehicule produse in fabrica din orasul finlandez Nokia cu aproximativ 30%, prin introducerea unui program de lucru in patru ture. Pentru a sustine aceasta crestere a capacitatii de productie, 80 de posturi noi vor fi deschise.

Actiunea de recrutare pentru noile locuri de munca va incepe imediat, in timp ce angajarile vor avea loc incepand cu luna septembrie si vor dura pana la sfarsitul anului, moment in care vor avea loc recrutari intensive. Personalul va incepe programul de lucru in patru schimburi, cel tarziu, la inceputul anului 2019.

“Pentru ca strategia noastra de crestere sa functioneze, trebuie sa crestem si productia. Nokian Tyres a beneficiat de un progres puternic, iar misiunea noastra este de a continua pe acelasi drum prin dublarea afacerii din America de Nord si prin cresterea afacerii din Europa Centrala cu 50% in urmatorii cinci ani. In acelasi timp, urmarim mentinereasuprematiei pe pietele din tarile nordice si din Rusia”, a declarat Hille Korhonen, Presedinte si CEO al Nokian Tyres.

Departamentul Nokian Tyres care se ocupa de productia anvelopelor pentru automobile functioneaza, momentan, cu program de cinci zile pe saptamana, in trei ture, urmand ca acesta sa ajunga sa functioneze cu program de sase zile pe saptamana si patru schimburi.

Citeste si:
Atentie la acvaplanare! Cum sa ramai in siguranta la volan
Sfaturi pentru siguranta la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Nokian Heavy Tyres investeste 70 mil. euro in fabrica din Finlanda