Aglomeratie pe DN1 intre Predeal si Busteni, se circula in coloana

Valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, intre Predeal si Busteni, pe sensul catre Capitala, unde s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h, anunta duminica Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la aceasta ora, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre munte catre Capitala, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, in statiunile de pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, unde s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h.

Pentru evitarea aglomeratiei, soferii pot folosi ruta ocolitoare: DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, A3 Ploiesti - Bucuresti.

''Recomandam conducatorilor auto sa isi pastreze atentia la volan, sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei si sa manifeste o conduita preventiva in trafic'', precizeaza sursa citata.

Citeste si:
7 zile, peste 17.000 de cutremure | Ne așteaptă o erupție a unui...
Peste 17.000 de cutremure in...
Sursa foto: Christian Mueller / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri