Valorile de trafic sunt ridicate pe Valea Prahovei, viteza cu care se circula spre Bucuresti fiind de aproximativ 30 km/h si este de asteptat ca aceasta sa scada si mai mult in orele urmatoare, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit Infotrafic, din cauza numarului foarte mare de turisti care se intorc de la munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, precum si intre Sinaia si Comarnic, pe sensul de mers catre capitala, unde se circula cu o viteza de aproximativ 30 km/h si este de asteptat ca aceasta sa scada si mai mult in orele urmatoare. In zona localitatii Comarnic traficul este intens si pe sensul catre Brasov, scrie Agerpres.

Pentru evitarea aglomeratiei, un echipaj de politie aflat in zona Darste le recomanda soferilor sa foloseasca ruta ocolitoare DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, A3 Ploiesti - Bucuresti, unde valorile de trafic sunt reduse si se circula fluent.

Sursa foto: ModernNomads / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri