Primaria Capitalei va introduce 58 de intersectii semaforizate din Bucuresti in sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotarare aprobat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), noteaza Automarket.

Primaria Bucuresti cauta solutii pentru fluidizarea traficului din oras. Intr-o sedinta a Consiliului General (CGMB), autoritatile au aprobat un proiect de hotarare care presupune extinderea sistemului inteligent de management al traficului.

Potrivit proiectului, un numar de 58 de intersectii vor fi introduse in sistemul despre care s-a scris de nenumarate ori ca este nefunctional sau prost gestionat de edilii Capitalei.

Citeste continuarea pe Automarket.ro.

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri