Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206.000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Noul SUV Lamborghini dispune de un motor V8 biturbo, de 4,0 litri, care livreaza 650 CP, la 6.000 rpm, maximum 6.800 rpm, si un cuplu maxim de 850 N atins de la 2.250 rpm.

Modelul care are 162,7 CP/l poate concura lejer cu orice coupe sport, accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 3,6 secunde (pana la 200 km/h – in 12,8 secunde) si atingand o viteza maxima de 305 km/h.

Preluand tehnologiile si performantele de pe renumitele Huracan sau Aventador, Urus creeaza o noua nisa in segmentul de lux, prin combinatia de putere extraordinara, dinamica sporita la condus, design sportiv inconfundabil Lamborghini, ambient luxos si caracter practic pentru calatoriile de zi cu zi, pe o diversitate de suprafete si tipuri de teren.

”Aducem pentru prima oara in Romania un model care, cu siguranta, va revolutiona modul in care intreaga lume priveste, foloseste si iubeste marca Lamborghini” a spus Alin Tapalaga, Director General al Porsche Inter Auto.

SUV-ul poate fi sportiv sau elegant, in functie de context, si poate fi utilizat in egala masura ca masina de lux pentru drumurile de zi cu zi, pentru experiente super sportive pe circuit sau pentru aventuri in off-road, pe terenuri nisipoase sau pe zapada.

Silueta sa joasa, tipica unui coupe si pozitia sa sigura pe sosea ofera calatorii extrem de confortabile, o garda mai mare la sol si un habitaclu luxos.

Fondata in 1963, Automobili Lamborghini are sediul central in Sant’Agata Bolognese, in Nord-Estul Italiei. Automobili Lamborghini a creat, in peste jumatate de secol, o serie neintrerupta de masini de vis, inclusiv modelele 350 GT, Miura, Espada, Countach, Diablo, Murcielago si masini in editie limitata precum Reventon, Sesto Elemento, Aventador J si Centenario.

In Romania, Lamborghini Bucuresti face parte din Grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cei mai mari retaileri auto premium si de lux din Europa Centrala. Showroom-ul Lamborghini Bucuresti dispune de o suprafata totala de 228 metri patrati si gazduieste cele mai noi modele ale marcii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri