BMW-uri tunate am mai vazut. Daca la noi in tara tuningul pentru BMW se rezuma, in ultima vreme, la stickere pe caroserie, un parasolar care sa te faca mai interesant, cateva cuburi de zar pe la oglinda retrovizoare si cine stie ce alte nimicuri prn interior, peste hotare modificarile unui BMW inseamna arta si pricepere. Si unde am mai vazut BMW-uri tunate extravagant daca nu in Abu Dhabi?

Un BMW M760Li se afla in Abu Dhabi in nuanta Santorini Blue. Daca nu ma insel, sigur v-am mai aratat un BMW vopsit in aceasta culoare, dar povestile sunt diferite, mai ales ca interiorul acestei limuzine bavareze vorbeste despre pasiune inflacarata si ceva mai mult decat ideea de iesit din comun - intr-un sens pozitiv, insa.

Un BMW M760Li vopsit in Santorini Blue ati spune ca nu-i mare lucru, insa vorbim despre un soi de limuzina a nemtilor careia i-ar sta bine, cel putin asa spune majoritatea, in nuante mai sobre, ceva mai rafinate si mai putin extravagante.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri