VREM AUTOSTRADA! Mars motorizat de la Iasi pana la Bucuresti: sunt asteptate peste 1.000 de vehicule

Grupul de intiativa civica "Impreuna pentru A8" si Asociatia "Moldova vrea autostrada" organizeaza, sambata, un mars motorizat spre Bucuresti, la care sunt asteptate peste 1.000 de vehicule, cu scopul de a atrage atentia asupra faptului ca Moldova nu se poate dezvolta fara autostrada.

"Vehiculele participante la mars se vor deplasa pe doua coloane incepand cu ora 7,00, din municipiul Iasi, vor tranzita judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Ialomita, Ilfov si intentioneaza sa stationeze in Piata Victoriei din Bucuresti. Pe traseele de deplasare, cele doua coloane motorizate se vor completa cu noi vehicule din judetele tranzitate si se vor regrupa la Tisita, judetul Vrancea", informeaza, vineri, Centrul Infotrafic, conform Agerpes.ro.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste disciplina in trafic, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte, sa nu efectueze manevre periculoase si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti in teren.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri