Continental face noi angajari la Iasi, pana la finalul anului sunt disponibile 250 de pozitii pentru ingineri si specialisti IT care au posibilitatea de a lucra la cele trei megatrenduri ale industriei automotive: conectivitate, electrificare si conducere autonoma.

Ca urmare a cresterii numarului de angajati, incepand cu luna martie, centrul de cercetare si dezvoltare din Iasi al companiei tehnologice Continental si-a extins activitatea in cea de-a patra cladire inchiriata. In Iasi isi desfasoara activitatea peste 1.800 angajati.

„Si in 2018 avem in plan dezvoltarea activitatii si crearea de noi locuri de munca. In prezent cautam ingineri cu experienta, specialisti software si hardware, ingineri mecanici si tineri absolventi ai universitatilor tehnice pentru cele 250 oportunitati de cariera deschise in cadrul organizatiei noastre”, a declarat Anda Merlusca, manager resurse umane in cadrul centrului de inginerie al Continental in Iasi.

Continental Iasi este cel mai mare angajator de absolventi de studii superioare tehnice din Iasi. Pentru urmatorii ani, este planificata o crestere atat in materie de noi proiecte cat si a numarului de angajati.

„Colegii din Iasi reusesc sa combine cunostintele tehnice cu creativitatea si sa dezvolte proiecte complete si complexe. Suntem in plin proces de transformare digitala, aici lucram cu cele mai noi tehnologii, internet of things, cloud, big data, inteligenta artificiala, precum si cu tehnologii clasice, embedded. Proiecte precum cruising chauffeur, trained parking, door control unit, faruri inteligente cu tehnologie LED, Automated Driving Control Unit, sisteme multimedia cu functionalitati de top, antene inteligente pentru conectarea la internet ce permit actualizarea automata over-the-air a software-ului din masina, sisteme de control a motorului termic sau sisteme de stabilizare a retelei de 12V ne-au pozitionat ca un angajator atractiv in industria automotive”, a explicat Marian Petrescu, directorul centrului de cercetare si dezvoltare din Iasi.

Pentru a acoperi nevoile de dezvoltare ale companiei, in viitorul apropiat este planificata extinderea cladirii de birouri din Bulevardul Poitiers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri