Gefco, furnizor de servicii de logistica auto, si compania de consultanta Talan vor crea o societate mixta care sa permita proiectarea si comercializarea de solutii pentru piata auto.

GEFCO isi va aduce experienta in calitate de lider in domeniul logisticii auto, cunostintele sale despre pietele B2B si puterea retelei sale internationale, in timp ce TALAN isi va oferi expertiza in tehnologii precum Internet of Things, inteligenta artificiala si blockchain, precum si metodele Agile.

„Joint Venture-ul pe care il lansam cu TALAN va permite progresul decisiv pe piata logistica a automobilelor care este in mod drastic afectata de adoptarea pe scara larga a tehnologiilor digitale", a subliniat Luc Nadal, presedintele Consiliului de administratie GEFCO.

Proiectul este in concordanta cu politica de inovare urmata de Grupul TALAN inca de la inceput si consolidata prin activitatea sa de sprijinire a principalilor furnizori de servicii si a companiilor prin solutii inovatoare. Deoarece inteligenta colectiva face parte din ADN-ul TALAN, grupul sustine initiativele care incurajeaza femeile si barbatii sa colaboreze pentru a valorifica tehnologiile de azi si a construi lumea de maine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri