New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a devenit importator al autobuzelor si vehiculelor electrice BYD, in Romania.

BYD este cel mai mare producator si vanzator de automobile electrice si autobuze din intreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vandute anual. BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice in intreaga lume, avand o prezenta europeana semnificativa, cu ambele instalatii de productie in Ungaria si Franta, precum si cu multe autobuze in Italia, Anglia, Olanda, Israel si multe altele.

BYD are peste 220.000 de angajati, este un pionier in atingerea ecosistemului cu emisii zero si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul cercetarii, dezvoltarii si al productiei bateriilor fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de productie a bateriei de fier fosfor.

Autobuzele BYD variaza de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri si autobuze articulate de 18 metri.

SIXT Group Romania a intrat in Romania ca fiind prima companie de leasing operational de pe piata si este acum una dintre companiile de top in zona de rent a car si de leasing operational de pe piata. Prezent in toata Romania, in orase precum Bucuresti, Timisoara, Cluj, Arad, Oradea, Sibiu, Tg. Mures, Iasi, Bacau, Suceava, Brasov si Craiova, SIXT Group Romania este unic prin sistemul “One Stop Shop” si prin filosofia Always Yes.

Citeste si:
Constanta: Soferii de autobuze protesteaza din cauza primelor
Constanta: Soferii de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Volkswagen vrea sa produca 1,5 milioane de vehicule electrice pana in 2025