Porsche Engineering Romania isi continua expansiunea in Cluj-Napoca, marind echipa la 100 de persoane, dupa relocarea in Vivido Business Center, din Cluj-Napoca.

Subsidiara locala a furnizorului global de servicii de inginerie Porsche Engineering Group GmbH si-a propus sa aiba la Cluj 120 de angajati pana la finalul anului.

Noul sediu Porsche Engineering Romania ofera un mediu de lucru high-tech. In prezent, are 2.200 mp de birouri, sali de testare si simulare.

”Noile birouri Porsche Engineering Romania ofera un spatiu de lucru modern si motivational, care incurajeaza invatarea si inovatia”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering Romania. ”Ne-am dorit un spatiu in care angajatii nostri sa poata simti impactul marcii Porsche in munca lor de zi cu zi, iar noul sediu reuseste sa surprinda perfect caracterul brandului si atmosfera noastra de lucru. Acum, inginerii nostri au spatii si tehnologii dedicate, care le permit sa-si imbunatateasca si sa-si testeze solutiile tehnice in fiecare etapa a unui proiect. Suntem foarte incantati de faptul ca echipa noastra a ajuns sa numere deja, la jumatatea anului, 100 de angajati – inca o confirmare a faptului ca strategia noastra sustenabila de recrutare da roade.”

Birourile Porsche Engineering din Cluj au fost echipate cu cele mai noi tehnologii, care vor facilita munca pe o diversitate de proiecte, variind de la solutii digitale si de mobilitate electrica, pana la Computer Vision, Machine Learning, cercetare Big Data si condus autonom. Printre cele mai importante dotari ale noului sediu se numara un laborator dedicat, cu numeroase computere de bord, unde inginerii pot face setarile automate la interfetele masinilor.

Porsche Engineering este detinuta integral de constructorul de masini sport Porsche AG, cu sediul in Stuttgart. Prin urmare, munca inginerilor din Cluj are ca rezultat concret noi optiuni si inovatii, incorporate pe masinile sport Porsche vandute in intreaga lume.

Porsche Engineering Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, si-a inceput activitatea in 2016. Subsidiara locala este detinuta integral de Porsche Engineering Group GmbH si, prin urmare, este parte integranta a retelei globale Porsche Engineering, cu subsidiare in Weissach, Bietigheim-Bissingen, Wolfsburg, Leipzig (toate in Germania), Praga (Cehia), Shanghai (China), Cluj-Napoca (Romania) si Nardo (Italia). Porsche Engineering Group GmbH este detinuta integral de constructorul de automobile sport Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, cu sediul in Stuttgart.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri