Galeria Tiriac Collection a primit patru noi exemplare Porsche 911

Galeria Tiriac Collection a primit patru noi exemplare Porsche 911, GT2 RS, Exclusive Series, Carrera 4 GTS si model R. Zona autovehiculelor de mare performanta din cadrul expozitiei va fi dedicata in luna august marcii Porsche si va prezenta zece unitati de colectie.

„Inca de la lansarea Tiriac Collection in 2013, am dorit sa impartasesc pasiunea mea pentru masini cu publicul larg. Modelele nou introduse in galerie completeaza gama bolizilor pe patru roti. Sunt masini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre forta, excelenta si precizie”, a declarat Ion Tiriac in cadrul evenimentului de lansare a modelelor Porsche 911, gazduit de galeria Tiriac Collection.

Odata cu introducerea Porsche 911 GT2 RS, Tiriac Collection se poate mandri cu cel mai puternic model 911 construit vreodata de Porsche, avand nivelul de performanta al unei masini super sportive, cu design aerodinamic si costructie usoara, ce ii confera o alura atletica.

Porsche 911 Carrera 4 GTS este un model ce imbina performanta pistei de curse cu o prezenta extrem de sportiva pe sosea. Exemplarul inclus in Tiriac Collection ii apartine Simonei Halep. Aceasta l-a primit din partea organizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, ca urmare a pozitionarii pe locul I in clasamentul WTA feminin Ia finalul anului 2017. Acest fapt explica personalizarea exemplarului cu terxtul „SH #1”, aplicata in zona pragurilor. Simona Halep a decis sa includa aceasta unitate Porsche 911 in galeria Tiriac Collection.

Citeste si:
Ferrari F176 Monza SP2 devine cel mai nou exponat al Tiriac Collection
Ferrari F176 Monza SP2 devine...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Modelele Porsche 911 Exclusive Series si Porsche 911 R sunt, la randul lor, masini sport pur-sange, produse in editii limitate de 500, respectiv 991 unitati la nivel mondial. Exemplarele intrate astazi in colectie prezinta, de asemenea, elemente deosebite de personalizare, ce le confera un statut pe masura apartenentei la Tiriac Collection.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri