Ion Tiriac a adaugat Galeriei Tiriac Collection doua unitati Porsche 911 Speedster, exemplare care fac parte dintr-o editie limitata la 1.948 de unitati.

Editia limitata Porsche Speedster 911 este o reminiscenta a modelului 356, Roadster-ul cu numarul 1 din istoria marcii. Fabricat in doar 1.948 de unitati, cifra ce reprezinta si anul de aparitie al modelului 356, Speedster aduce un omagiu primului automobil ce a purtat numele Porsche.

"Porsche stie sa faca si motoare si masini frumoase, de aceea, de fiecare data cand apare o serie limitata, sunt tentat sa cumpar un model si sunt bucuros sa completez galeria mea privata ce contine marci de la A la Z”, a declarat Ion Tiriac in cadrul evenimentului de lansare.

Porsche 911 Speedster are un motor de 4 litri benzina 510 CP, accelereaza in 4 secunde si atinge o viteza de 310 km/h. Cele doua modele comandate de Tiriac au transmisie manuala. In Germania, un astfel de model are un pret de pornire de 270.000 euro.

Jantele de 20 inch din aliaj forjat cu incuietori centrale special concepute pentru decapotabila cu doua locuri o transforma intr-un model exclusivist. Echiparea standard include frane PCCB (Porsche Ceramic Composite Brake) cu discuri de frana ventilate, perforate si realizate din material compozit.

Aceste doua unitati Speedster 911 se alatura autovehiculelor Porsche deja existente in galerie, printre care reamintim: Porsche 356A (1957), Porsche 912 E (1976), Porsche 918 Spyder (2015) sau Porsche 911 R (2017).

In urma cu un an, Galeria Tiriac Collection a primit patru noi exemplare Porsche 911, GT2 RS, Exclusive Series, Carrera 4 GTS si model R.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri