Contractul prevede o perioada de proiectare de sase luni si o perioada de executie a lucrarilor de 24 de luni. De asemenea, este stipulata o perioada de garantie de 120 de luni, scrie Agerpres. "Contractul de achizitie publica va fi semnat dupa solutionarea unor eventuale contestatii sau plangeri formulate in cadrul procedurii de atribuire", au mentionat acestia.

Pasajul Mogosoaia se afla la intersectia DN 1A cu centura Bucuresti, in zona localitatii Mogosoaia, si are o lungime de 112,6 metri, cu patru deschideri si doua benzi pe sens. Acest pasaj va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins intre A1 si DN2, intre km 66+540 si km 67+340. Cinci oferte au fost depuse pentru constructia Pasajului Mogosoaia, un contract cu o valoare estimata de 32,93 milioane de lei, fara TVA, a informat, pe 17 aprilie Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: josefkubes / Shutterstock