Constructorul Strabag a castigat licitatia pentru atribuirea contractului privind proiectarea si executia Pasajului Mogosoaia pe centura Bucuresti, peste DN 1A, cu pretul de aproape 32,26 milioane de lei fara TVA, au declarat reprezentanti ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Contractul prevede o perioada de proiectare de sase luni si o perioada de executie a lucrarilor de 24 de luni. De asemenea, este stipulata o perioada de garantie de 120 de luni, scrie Agerpres. "Contractul de achizitie publica va fi semnat dupa solutionarea unor eventuale contestatii sau plangeri formulate in cadrul procedurii de atribuire", au mentionat acestia.

Pasajul Mogosoaia se afla la intersectia DN 1A cu centura Bucuresti, in zona localitatii Mogosoaia, si are o lungime de 112,6 metri, cu patru deschideri si doua benzi pe sens. Acest pasaj va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins intre A1 si DN2, intre km 66+540 si km 67+340. Cinci oferte au fost depuse pentru constructia Pasajului Mogosoaia, un contract cu o valoare estimata de 32,93 milioane de lei, fara TVA, a informat, pe 17 aprilie Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Astazi, 17.04.2018, ora 16:00, s-a incheiat perioada de depunere in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) a ofertelor din cadrul procedurii de achizitie publica a contractului 'Proiectare si executie Pasaj Mogosoaia pe Centura Bucuresti peste DN 1A'. Pana la termenul limita de depunere au fost depuse urmatoarele oferte: Asocierea Implenia Baugesellschaft MBH - Hidroconstructia SA, Asocierea Metabet CF SA - Consitrans SRL - Dalex Grup SRL, Porr Construct SRL, Asocierea PST Group JSC - PST Construction Works SRL - Alpenside SRL - Total Road SRL, Strabag SRL. Valoarea estimata, fara TVA, a contractului este de 32,945,818.84 lei", a precizat, in aprilie, CNAIR, intr-un comunicat.

Derularea contractului presupune proiectarea si executia lucrarilor de construire a "Pasajului Mogosoaia de pe Centura Bucuresti peste DN 1A", intre km 66+540 - km 67+340, care include rampa de urcare (km 66+580 - km 66+810) si rampa de coborare (km 66+929 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum si breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) si breteaua de acces 8 (km 66+870 - km 67+280).

Proiectul pentru Pasajul Mogosoaia face parte din contractul de proiectare si executie "Fluidizarea traficului pe DN 1 intre km 8+100-km 17+100 si Centura Rutiera in zona de nord a Municipiului Bucuresti Obiect 7 - Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucuresti prin construirea sectorului cuprins intre DN 7- DN 1A (4 benzi)" si este parte din Centura Bucuresti la patru benzi (zona de nord) A1 - DN2.

Sursa foto: josefkubes / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri