BMW a pregatit un pachet de imbunatatiri pentru i3 si i3 S. Incepand cu luna noiembrie, clientii vor putea opta pentru un acumulator cu o capacitate de 42.2 kWh. Astfel, autonomia lui i3 creste pana la 310 kilometri, iar cea a lui i3 S ajunge pana la 285 de kilometri. Valorile anuntate sunt calculate conform noului ciclul WLTP.

In urma cu mai bine de 10 ani, constructorul german demara "Project i", un program prin intermediul caruia BMW a dezvoltat sub-brandul i si a dat nastere modelelor i3 si i8. BMW a continuat investitiile in electro-mobilitate, iar astazi, nemtii vin cu o serie de imbunatatiri pentru modelul i3.

In 2013, in momentul lansarii lui i3, bateriile utilizate de nemti aveau o capacitate de 22.6 kWh. Acum, producatorul german prezinta varianta echipata cu un acumulator cu o capacitate de 42.2 kWh. Noua baterie dezvoltata si produsa de BMW in cadrul fabricii din Dingolfing integreaza 8 module, fiecare dintre acestea avand 12 celule.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri