In cadrul testului efectuat la Hanovra pe 27 septembrie 2018, pe 27 de modele de anvelope all season, AllSeasonContact a fost evaluata cu calificativul „ideal” de catre AutoBild.

Specialistii au testat anvelope cu dimensiunea de 195/65 R 15, evaluand 16 criterii pe carosabilul inzapezit, umed si uscat. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Pe scurt, echipa AutoBild a mentionat urmatoarele despre anvelopele Continental all season: „Caracteristici ideale de rulare pe zapada si pe pista umeda, manevrabilitate dinamica in conditii de umezeala cu comportament precis de ghidare, rezerve foarte de siguranta la acvaplanare, kilometraj normal”. Redactia a testat cele 27 de candidate, in primul rand in ceea ce priveste distanta de franare pe carosabilul umed si uscat, iar cele mai bune 10 modele din cadrul acestui test au fost incluse in cursa finala. Realizatorii testului au acordat calificativul cel mai inalt doar de doua ori, iar una dintre anvelopele all season a obtinut calificativul „nerecomandat”, din cauza prestatiei slabe pe carosabilul specific pe timp de iarna.

Anvelopele AllSeasonContact de la Continental se produc cu latimi intre 165 si 245 de milimetri, pentru jante cu diametrul intre 14 si 20 de toli si indici de viteza pana la 240 km/h. Ca anvelopa sa poata fi utilizata inclusiv in anotimpul rece, aceasta are atat marcajul cu fulg de zapada/alpin, cat si marcajul M+S.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri