Noua din zece persoane spun ca traficul este o problema in orasul lor si doresc optiuni alternative de transport, Uber fiind considerat viabil pentru 7 din zece persoane. 1 din 4 useri Uber spun ca isi folosesc masina personala mai putin.

"Dorim sa devenim o platforma multimodala de transport pentru a afla care este cea mai buna solutie de transport. In curand vom integra in aplicatie alte servicii: biciclete electrice, scutere electrice, transportul in comun. Daca transportul in comun este o alternativa mai buna vrem sa puteti cumpara un bilet prin aplicatia Uber. Ne dorim sa facem asta si in Romania", a precizat Nicoleta Schroeder.

Peste 5 ani, in 2023, Uber va lansa transportul cu aparate de zbor de mici dimensiuni (aeronave electrice) care vor putea decola si ateriza de pe cladiri de birouri.

Spotul care ne prezinta acest serviciu a fost filmat in Bucuresti pe o cladire de birouri in apropiere de mall-ul Promenada, desi Romania nu este inca pe harta in ceea ce priveste aceasta modalitate de transport. Primele orase in care se va lansa sunt Los Angeles si Dallas.

Uber a depasit un milion de...
Citeste si: Uber a depasit un milion de utilizatori in Romania

Uber Air, filmat la Bucuresti

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Uber este un serviciu de ridesharing, ce conecteaza in timp real soferii cu pasagerii care doresc sa fie transportati. Uber presupune impartirea costurilor asociate cu detinerea si folosirea masinii persoanale. Atunci cand folosesc aplicatia utilizatorii pot obtine o estimare a pretului calatoriei, calculat avand in vedere tariful de baza, durata calatoriei si distanta care trebuie parcursa.