Traficul rutier va fi restrictionat sambata in centrul Capitalei, in conditiile in care se va desfasura un eveniment de prevenire si combatere a tuturor formelor de violenta impotriva femeilor, a anuntat Brigada Rutiera.

In intervalul orar 16,00 - 17,00, participantii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Parcul Coltea - Bd. Nicolae Balcescu - Bd. Gheorghe Magheru - Piata Romana - Bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei - punct final pe trotuarul de la intersectia Bd. Lascar Catargiu cu Bd. Iancu de Hunedoara. Deplasarea in mars se va face pe banda I de circulatie, scrie Agerpres.

Pana pe 20 octombrie, traficul rutier va fi restrictionat pe Str. Matasari, perimetrul cuprins intre Str. Matei Voievod si Bd. Pache Protopopescu, precum si pe strazile ce acced in acest tronson, cu ocazia organizarii evenimentului cultural "Barbati pe Matasari", a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Evenimentul se va desfasura pe Strada Matasari in perimetrul cuprins intre imobilele nr. 01 - 43, lasand libera zona din dreptul Bisericii Iancu Vechi Matasari.

Traficul rutier va fi restrictionat, cu exceptia celui in comun - STB, duminica, 21 octombrie, in intervalul orar 14,00 - 14,30, pe Str. Pictor Stahi, perimetrul cuprins intre Bd. Schitu Magureanu si Str. Stirbei Voda, precum si pe Bd. Schitu Magureanu, perimetrul cuprins intre Bd. Regina Elisabeta si Str. Stirbei Voda pentru organizarea unei procesiuni religioase.

Evenimentul va avea loc intre orele 14,00 - 14,30 cu adunarea enoriasilor in zona Statuii Papei Ioan Paul al II-lea. Intre orele 14,30 - 15,15, participantii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Str. Schitu Magureanu - Str. Stirbei Voda - Str. Luterana - Str. General Berthelot - Catedrala Sf. Iosif. Intre orele 15,15 - 16,00 este prevazuta defluirea participantilor. Deplasarea participantilor pe traseul procesiunii se va face pe banda I de circulatie.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri