Skoda Kodiaq Sportline este disponibil si pe piata din Romania. Versiunea este adresata celor care isi doresc un SUV cu un look ceva mai agresiv si este disponibila doar cu motorul diesel de 190 CP. Pretul de pornire este de 35.218 euro.

La inceputul anului trecut, Skoda a publicat primele imagini si detalii referitoare la versiunea Kodiaq Sportline. Asa cum sugereaza si numele, Skoda Kodiaq Sportline este adresat celor care isi doresc un SUV cu un design ceva mai agresiv, dar totusi nu la fel de pretentios ca noul Kodiaq RS, model pe care l-am vazut in premiera in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Din punct de vedere al designului, Kodiaq Sportline se remarca prin nuanta de negru adoptata pentru grila radiatorului, oglinzile laterale si ornamentele geamurilor. Standard, SUV-ul din Mlada Boleslav este oferit cu jante de 19 inch, dar optional clientii pot alege jantele cu diametrul de 20 de inch (1.300 de euro). In plus, cehii au amplasat pe aripile fata si logo-ul "Sportline".

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri