Rolls-Royce Cullinan, primul SUV creat de brandul auto de lux si primul model cu tractiune integrala al marcii, a debutat in Romania si va ajunge la clienti in primul trimestru din 2019. Pretul de pornire este de 315.000 euro cu TVA.

Modelul este al doilea Rolls-Royce construit pe noua platforma ‘Architecture of Luxury’, realizata integral din aluminiu. Suspensia pneumatica reglabila a lui Cullinan asigura senzatia de ‘Magic Carpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafata de rulare, off- sau on-road. Aceasta este primul automobil “three-box” in segmentul SUV. Peretele sau de compartimentare creeaza un mediu distinct pentru pasageri, separati de compartimentul pentru bagaje.

Noul motor Rolls-Royce V12 de 6,75 de litri produce 563 de cai putere si un cuplu motor de 850 Nm, distribuit catre noul sistem de tractiune integrala si sistemul cu patru roti directoare.

Fiind un Rolls-Royce, Cullinan ofera intreaga suita de elemente Bespoke dezvoltate special pentru diferitele moduri de viata ale proprietarilor sai. Una dintre optiunile cele mai proeminente o reprezinta Modulul de Recreere (Recreation Module) – un sertar actionat electric in care clientii vor putea depozita accesoriile si bunurile personale necesare activitatilor pe care au in plan sa le desfasoare. Acesta este situat in compartimentul din spate al masinii si poate fi deschis cu usurinta la atingerea unui buton.

Una dintre optiunile oferite de Recreation Module este Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite – cu o singura apasare de buton, doua scaune din piele, orientate spre exterior si o masa de cocktailuri apar din cadrul modulului.

“Cullinan este perfect adaptat pentru activitati zilnice, precum preluarea copiilor de la scoala, la fel cum va poate duce la o sala de opera, in seara de deschidere. Va va purta cu stil spre locul preferat de pescuit, pe malul raului din zona montana favorita sau va rula fara efort pe drumurile cu zapada pentru a ajunge la cabana dumneavoastra de iarna, de langa Poiana Brasov”, a declarat Michael Schmidt, presedintele Schmidt Premium Cars si al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti.

Cel mai apropiat dealer si showroom Rolls-Royce din regiune este Rolls-Royce Motor Cars Munich. Rolls-Royce Motor Cars Munich si Rolls-Royce Motor Cars Service Bucuresti fac parte din grupul Schmidt Premium Cars.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri