Două noi modele Rolls-Royce au fost lansate de curând în România: Phantom Series II și Ghost Black Badge. Semnele distinctive Rolls-Royce, cum ar fi Spirit of Ecstasy și Grila Pantheon, au fost modificate la noile modele.

Rolls Royce este considerat cel mai luxos brand auto din lume, iar costurile asociate produselor sale ar putea face de rușine chiar și mașinile de lux.

Phantom Series II

Sursă foto: wall-street.ro

Phantom și Phantom Extended au caractere distincte, reprezentând două poziții diferite de conducere. Phantom Series II este ales în principal de un număr din ce în ce mai mare de clienți care doresc să se afle ei înșiși pe scaunul conducătorului.

Această mașină costă mai mult de jumătate de milion de dolari, conform Sharp Magazine. Phantom Series II are un consum de 15.1-16.0 l/100km.

Sursă foto: Rolls-Royce

Profilul lateral este îmbunătățit cu o gamă de roți noi. Este disponibilă o roată 3D, șlefuită, din oțel inoxidabil, cu fațete triunghiulare. Ca o alternativă, Phantom poate fi echipat cu un set de roți cu formă de disc, elegantă, care amintește de romantismul mașinilor Rolls-Royce din anii 1920.

Phantom Series II Extended

Sursă foto: Rolls-Royce

Phantom Extended se adresează celor care preferă să decidă destinația de pe bancheta din spate. Acest model are un consum de 15.1 -16.2 l/100km.

„Fiecare Phantom reprezintă o «pânză goală» care poate să fie personalizată la comandă, o adevărată reflecție a stilului și caracterului individual al clienților” a declarat Michael Schmidt, președinte Schmidt Premium Cars și Rolls-Royce Motor Cars Service București.

Ghost Black Badge

Sursă foto: Rolls-Royce

Black Badge Ghost este expresia noir modelului minimalist Rolls-Royce Ghost. Marca a răspuns în consecință, dezvoltând noi palete de culori, variante mai tehnice ale suprafețelor și experiențe de condus și mai puternice.

Prețul acestuia pornește de la 745.000 de dolari, fără taxe, conform publicației Drive, asta însemnând că prețul total este format din aproape șapte cifre.

„Black Badge Ghost interpretează perfect pedigree-ul Rolls-Royce în spiritul Black Badge. Sunt convins că acest nou concept se va bucura de apreciere în segmentul nostru de clienți din România”, a subliniat Michael Schmidt.

Sursă foto: Rolls-Royce

Sursa foto: Rolls Royce

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri