Cea de-a doua generație a modelului Rolls-Royce Ghost a ajuns în România. Are un motor V12 cu două turbine, de 6.75 litri, care generează 571 CP și un cuplu de 850 nm.

Noul Ghost este automobilul cu cea mai avansată tehnologie pe care l-a produs vreodată Rolls-Royce. Rezervată exclusiv pentru Rolls-Royce, această arhitectură deservește deja modelul reprezentativ Phantom și SUV-ul transformativ al mărcii, Cullinan.

Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică și pe cerințele tehnologice pentru noul Ghost, creând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul de produse Rolls-Royce. Rolls-Royce a introdus tehnologii precum tracțiunea integrală și direcția integrală.

Pentru cei care doresc o limuzină de business cu șofer în timpul săptămânii, care se poate transforma într-un sedan confortabil și dinamic pe care îl pot conduce în weekend, răspunsul este Ghost Extended. Ghost Extended oferă spațiul suplimentar pentru locurile din spate.

Ghost Extended are cu 170 mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu 4 locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului.

O premieră este reprezentată de planșa de bord iluminată, pe care se distinge denumirea Ghost înconjurată de peste 850 de stele.

Sursa foto: Rolls-Royce

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri