Rivian R1T, un pick-up electric dezvoltat de un start-up din SUA, va fi expus in premiera in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul electric va intra pe linia de asamblare in 2020, iar europenii il vor primi in 2021. Pick-up-ul este capabil sa dezvolte peste 750 CP, iar autonomia maxima promisa de constructor trece de 640 de kilometri.

Rivian, un start-up din SUA, a publicat primele detalii referitoare la pick-up-ul R1T. Modelul va fi expus in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care isi deschide portile in 28 noiembrie.

Rivian R1T are o lungime de 5.465 de mm si va ajunge pe piata din SUA la finalul anului 2020. Totodata, reprezentantii Rivian spun ca viitorul pick-up va putea fi cumparat si de publicul european incepand cu prima parte a anului 2021.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri