Reprezentantii CNAIR SA si cei ai asocierii SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL au semnat, sambata, acordul contractual pentru proiectarea si executia variantei de ocolire a municipiului Bacau, in prezenta ministrului Transporturilor, Lucian Sova, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, contractul a fost semnat in urma finalizarii procesului de desemnare a castigatorului licitatiei si in baza deciziilor emise de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Contractul are o valoare de peste 668 de milioane de lei fara TVA - echivalentul a 142 de milioane euro fara TVA - si prevede proiectarea si executia lucrarilor la varianta de ocolire Bacau, ce constau in 30,8 kilometri de drum nou la standarde europene, din care peste 16 kilometri la profil de autostrada.

"In conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare si 30 luni pentru executia lucrarilor. Ofertantul declarat castigator a oferit o perioada de garantie a lucrarilor de 84 de luni", se mentioneaza in comunicat.

Contractul a fost semnat la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, fiind prezenti ministrului Transporturilor, Lucian Sova, directorul general al CNAIR, Narcis Stefan Neaga, parlamentari si reprezentanti ai administratiei locale si judetene.

Sursa foto: Shutterstock / Stockr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri