Mercedes-Benz a inregistrat recent in Europa numele O 120, O 140, O 180 si O 200, ceea ce sugereaza ca producatorul german ar putea lansa in curand un model cu numele Clasa O.

Mercedes-Benz a inregistrat la inceputul luni februarie mai multe nume la Biroul European pentru Proprietate Intelectuala.

Printre ele se numara numele O 120, O 140, O 180 si O 200, care au fost inregistrate la categoria "vehicule cu motor si motoare pentru vehicule", ceea ce sugereaza ca Mercedes-Benz ar putea lansa un model cu numele Clasa O.

De altfel, numele inregistrate respecta politica adoptata de constructorul german, prin care numele versiunilor modelelor indica atat modelul, cat si capacitatea sau puterea motorului.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri